BİLECİK / BOZÜYÜK - Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu

Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu

Kasımpaşa Mah.Seramik Cad.No16
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen; okuyan, inceleyen, araştıran; analiz ve sentez yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede “Model Okul” olmaktır.
Misyon
Ülkemizin çağdaş insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; Yüce Önder Atatürk’ün Büyük Türkiye İdeali’ne ulaşmayı hedefleyen; ailesine, vatanına, milletine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan; küçüklerine karşı merhamet, büyüklerine hürmet gösteren; bilgili, görgülü, saygılı, ahlaklı nesiller yetiştirmektir
08.40-15.00
Ulaşım
İlçe merkezine yürüme mesafesindedir. Ayrıca 2 numaralı dolmuş okulumuzun önünden geçmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde olup, Bozüyük öğretmenevinin yanındadır.Aynı zamanda okulumuz Bozüyük otogarının karşısındadır.